Univerzitet u Sarajevu Elektrotehnički fakultet sarajevo Javne nabavke | Nastava | Zamger | Webmail |

POČETNA

O FAKULTETU

STUDIJ

ODSJECI

NAUČNI RAD

PRETRAGA

ENGLISH

 

Nastava
Postdiplomski studij
CNAP
Konkursi
Nagrade
Obavještenja ICT tima
Upis i prijem
Javne nabavke
RSS

DAN OTVORENIH VRATA NA ETF-u SARAJEVO

26.04.18 11:22   *   Starost poruke: 1 yrs   *   Kategorija: Opšta obavještenja, Upis i prijem   *  

 Elektrotehnički fakultet Univerziteta u Sarajevu, jedna od najvećih i najrespektabilnijih domaćih visokoškolskih ustanova, organizuje Dan otvorenih vrata u subotu, 12.05.2018. godine, u periodu od 10:00 do 16:00 sati u Kampusu Univerziteta u Sarajevu, ulica Zmaja od Bosne bb.

Pozivamo Vas da nas posjetite i da Vam predstavimo jedine međunarodno akreditirane programe u Bosni i Hercegovini iz oblasti elektrotehnike i računarstva.

Podaci o akreditaciji programa studija 1. ciklusa na Elektrotehničkom fakultetu u Sarajevu se mogu pronaći na linku www.asiin-ev.de/pages/en/asiin-e.-v/programme-accreditation/accredited-degree-programmes.php

Elektrotehnički fakultet Univerziteta u Sarajevu umjesto obećanja nudi višedecenijsku tradiciju potvrđenu pozitivnim iskustvima brojnih generacija bivših studenata.

Diploma stečena na Elektrotehničkom fakultetu u Sarajevu otvara brojne prilike za zaposlenje i nastavak obrazovanja u Bosni i Hercegovini, Evropi i svijetu.

 

Ova manifestacija predviđena je u okviru programa predstavljanja Elektrotehničkog fakulteta u Sarajevu kako učenicima srednjih škola u Kantonu Sarajevo i šire, njihovim roditeljima, tako i svim zainteresiranim privrednim i društvenim subjektima iz okruženja.

 

Posljednja izmjena:  14:18 23/12 2008

 

© 2005 ETF Sarajevo
Elektrotehnički fakultet Sarajevo, Zmaja od Bosne bb, Kampus Univerziteta, 71000 Sarajevo
Tel: ++387 33 250 700 Fax: ++387 33 250 725 Email: etf@etf.unsa.ba